Om Fallqvists Glasmästeri Eftr AB

Fallqvists Glasmästeri Eftr är ett familjeföretag i AB-form och ägs av Michael Ivansson och Monica Ivansson. Fallqvists Glasmästeri startade hösten 1952 av föregående ägare Lars Fallqvist. Fallqvists Glasmästeri Eftr tog över 1 maj 1978. Läs mer om företagets historik »

FÖRETAGETS VERKSAMHET OCH MARKNAD

Fallqvists Glasmästeri Eftr är ett traditionellt glasmästeriföretag där bilrutebyten, fönsterreparationer, tillskärning av glas, etc. är grunden. På senare år har även försäljning av solskyddsgardiner, solskyddsfilm och lyktrenoveringar införts.

Fallqvists Glasmästeri Eftr samarbetar med samtliga försäkringsbolag i Sverige. Vi anlitas av all typer av företag.

HUR FÖRETAGET ARBETAR

Fallqvists Glasmästeri Eftr AB är Bilruteauktoriserade och medlemmar i Glasbranschföreningen. Kontrollorganet DEKRA gör oberoende och objektiva granskningar av samtliga auktoriserade bilglasverkstäder

Vi håller ett lager som passar bra till den efterfrågan som finns. Våra leverantörer finns på nära håll, så vi kan därför erbjuda snabb leverans till kund. Vi har ett bra förhållande till våra leverantörer vilket gör att vi har bra service när det gäller såväl leverans som kvalitet och pris.

CERTIFIERINGAR, KVALITET OCH MILJÖ

Läs mer om våra certifieringar och vår policy angående kvalitet och miljö »

HUR FÖRETAGET SER FRAMÅT

Fallqvists Glasmästeri Eftr vill fortsätta att arbeta enligt de normer som auktorisationsnämnder ställer på oss. Vår ambition är att vara först med det senaste inom branschen, dvs utbilda våra anställda, hämta information på kurser och konferenser, och hålla oss á jour med vad som händer inom glasbranschen. Vi ska fortsätta att vara serviceinriktade.

KUNDER, TILLGÅNGAR OCH EKONOMI

Fallqvists Glasmästeri Eftr har kunder i alla typer av företag eller privatpersoner . Försäkringsbolag, fastighetsbolag, byggbolag, skogsbolag, och verkstäder mm .

Fastighetsbolaget Rogen äger vår fastighet. Fallqvists Glasmästeri Eftr ingår i en koncern med Fastighetsbolaget Rogen.

Fallqvists Glasmästeri Eftr har AAA Högsta kreditvärdighet enl. AAA Soliditet AB och Högsta kreditvärdighet enligt UC AB.