Inredningsglas

Inredningsglas blir mer och mer populärt och möjligheterna oändliga. Exempel på användningsområden är väggbeklädnad i våtrum och utomhus, köksglas, bordsskivor, garderobsdörrar, golv, fönsterbänkar, samt bänkskivor i kök.

KÖKSGLAS

Istället för sedvanligt kakel finns numera köksglas, en glasskiva som fungerar som stänkskydd vid spisen och ovanför bänkskivan. Köksglas är snyggt, modernt och väldigt lätt att rengöra. Du kan välja att sätta en genomskinlig glaspanel utanpå en snygg tapet eller så väljer du ett köksglas i någon av alla de fantastiskt många kulörer som finns.

SPEGELGLAS

Spegelglas har en självklar roll som ett inredningsverktyg för att skapa djup, ljus och rymd.

GLASRÄCKEN

Vi monterar glasräcken som passar lika bra utomhus som inomhus. De finns i olika varianter med överliggare i rostfritt stål eller i ett vackert träslag. Man kan välja ett räcke med stolpar eller ett helglasräcke. Glaset kan vara utformat på olika sätt med som med klart, frostat eller färgat glas.

GLASDÖRRAR OCH GLASPARTIER

Oavsett om du vill ha skjutdörrar med isolerglas till uteplatsen eller en måttanpassad skjutdörrslösning till hemmet eller kontoret så har vi vad som behövs.

DUSCHVÄGGAR

En duschvägg i glas skärmar fint av badrummets olika delar och ger ett avskalat och elegant intryck.